Temsilciler Toplantısı

27 Ekim 2017, İstanbul Teknik Üniversitesi

7

IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) TÜRKİYE Yıllık Temsilciler Toplantısı 27 Ekim 2017 Cuma günü, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi’nde bulunan Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü, Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Tüm gün süren toplantıya, 62 üye üniversiteden 19 tanesini temsilen 23 kişi katılmıştır.

18 Kasım 2016, İstanbul Teknik Üniversitesi

Tem-Top

IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) TÜRKİYE Yıllık Temsilciler Toplantısı 18 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi’nde bulunan Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü, Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Tüm gün süren toplantıya, 54 üye üniversiteden 22 tanesini temsilen 24 kişi katılmıştır.

27 Kasım 2015, İstanbul Teknik Üniversitesi

Tem-Topl

IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) TÜRKİYE Yıllık Temsilciler Toplantısı 27 Kasım 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenmiştir. 52 üye üniversiteden 17 tanesini temsilen 22 temsilci toplantıya katılmıştır.